WEB DIZAJN

WEB dizajn – izrada | redizajn | održavanje web sajtova

Vendere doo pruža kompletan set web dizajn usluga, od dizajna grafičkih rešenja, programiranja, optimizacije za pretraživače pa do hostinga i održavanja. Svakom web dizajn projektu pristupamo sa posebnom pažnjom, planski uz prethodne analize. Rezultat je gotov proizvod koji besprekorno funkcioniše. Web sajtove koje radimo su dobro optimizovani za pretraživače (SEO) i modularno projektovani tako da se jednostavno mogu nadograditi ukoliko se u budućnosti javi potreba za nadogradnjom.

web-dizajn

Izrada web sajtova

Firma Vendere doo je specijalizovana za izradu modernih i funkcionalnih web sajtova. Izrađujemo kvalitetne web sajtove za sve potrebe korisnika, od jednostavnih HTML stranica do kompleksnih CMS internet prezentacija i web prodavnica. Koristimo najsavremenije alate tokom izrade web sajtova, profesionalno pristupamo svakom zahtevu i trudimo se da posao uspešno obavimo na obostrano zadovoljstvo.

Pročitaj više

Održavanje web sajtova

Održavanje web sajtova i internet marketing su najvažnije karike u privlačenju i zadržavanju posetilaca (klijenata) na svakom web sajtu. Kvalitetno izrađen web sajt je osnova za dobar početak poslovanja vaše internet prezentacije. U nekom dugoročnom planu web sajt mora pratiti dinamiku Vašeg poslovanja i trendove web dizajna kako bi ostao posećen i dobro rangiran na pretraživačima.

Pročitaj više

Redizajn web sajtova

Zbog ubrzanog razvoja i čestih promena u web dizajn svetu, svaki web sajt treba da prođe kroz proces rekonstrukcije s vremena na vreme. Mnogo razloga postoji za potrebe redizajna web sajta, neki od njih su: novi trendovi u web razvoju, problemi tehničke prirode, razvijanje nove poslovne vizije… Redizajn, uglavnom podrzumeva manje tj. delimične promene na samom sajtu i može se odnositi na grafičku i/ili tehničku rekonstrukciju.

Pročitaj više